Спортклуб Парчевич Славия-Ченгелов Торпедо Локомотив Локо Локо Пловдив Локомотив Пловдив ПФК Локомотив Пловдив Пловдив - това сме ние!
Локомотив Пловдив Спортклуб Пловдив

Избрано Видео

На тази дата: 24 Септ.

1983г. Георги Стоянов - българин, нападател; юноша на Локомотив (Пловдив) (треньор: Чавдар Муратев); играл в Локомотив (Пловдив) (2000/01, Б група), Сокол (Марково) (2001/02, В група), Спартак (Пловдив) (2002/04, 2008/-, Б група), Марица (Пловдив) (2004/06, Б група), Белите орли (Плевен) (2006-есен, Б група), Видима-Раковски (Севлиево) (2007-пролет, Б група, 2007/08 А група); Мачове/голове в А група: 17/0; Мачове/голове за Локомотив (Пловдив): 8/2; Дебют за Локомотив (Пловдив): 11.11.2000 срещу Слънчев бряг (0:1)

Новини за Локомотив Пловдив

Локомотив Пловдив

Фенклуб Локомотив Пловдив

Локо портала

Клубът на Привържениците на Локомотив Пловдив набира членове!

Публикувано на 04 Mar 2010 от
Членска карта

От днес ръководството на клуб на привържениците на Локомотив Пловдив стартира кампания за набиране на членове, тъй като в последните месеци тази практика бе преустановена, заради утоняване на редица организационни въпроси. ПФК “Локомотив 1936” Пловдив любезно предостави на най-старият фенклуб в България помещението на бившия магазин за спортна екипировка “Пума”, намиращ се непосредствено срещу входната бариера в комплекс “Локомотив”. Именно това място предстои да бъде разработено от фен-организацията като офис-магазин, в който ще тече регистрацията на нови членове, ще вървят записвания за екскурзии и ще се продават билети и абонаментни карти за домакинските мачове на представителния тим.

Утвърдената такса за желаещите да се сдобият с членска карта е 15 лв. за период от една календарна година. При предоставяне на необходимите документи, пенсионери и учащи се ще ползват преференциалната цена от 8 лв., за същия период. При регистрацията се предоставят трите имена, дата на раждане, адрес, телефон и електронен адрес.

От ръководството на фенклуба гарантираха, че членовете им ще получават преференции при организирани от тях събития и мероприятия, като се очакват и отстъпки при закупуване на фен-артикули и участие в екскурзии извън Пловдив.

На този етап новият фенски магазин ще работи всеки ден при работно време от 14.00 до 18.00 ч. Още тази събота от 10.00 ч. сутринта в него ще се продават билети за съботното домакинство на “смърфовете” на Черноморец (Бургас), като това е един от начините за улеснение на запалянковците. В новооткрития магазин вече са пуснати в продажба и абонаментни карти за пролетния дял на шампионата, чийто цени футболния клуб обяви по-рано. За централната трибуна пропуска е 25 лв., а за сектрора отсреща – 15 лв. Абонаментни карти от есента остават валидни и притежателите им ще влизат безпроблемно на стадиона, уточниха още от клуба.

Оставете Вашият коментар